Direcţia de Dezvoltare a început prigoana ţânţarilor de pe domeniul public. Echipele de "şoc" vor lucra doar noaptea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dezinsecţia s-a făcut în parcuri
Dezinsecţia s-a făcut în parcuri

Serviciul de dezinsecţie este realizat de o firmă specializată, agreată de Primăria Focşani, care se va ocupa de  distrugerea ţânţarilor şi căpuşelor din oraş.

Începând din seara zilei de joi, 9 iulie Primăria Municipiului Focşani, prin Direcţia de Dezvoltare Servicii Publice Focşani, a demarat o nouă acţiune de dezinsecţie la nivelul solului pentru combaterea şi prevenirea înmulţirii insectelor.

Astfel, în cursul zilei de ieri, echipele de intervenţie ale Direcţiei de Dezvoltare au acţionat în interiorul parcurilor din Municipiul Focşani (Teatru, Schuman, Grădina Publică, Argeş şi cele de pe străzile Vlahuţă, Republicii, Gării şi B-dul Brăilei), urmând ca de vineri să meargă în interiorul cimitirelor şi în zona lizierei de salcâmi de la ieşirea din oraş.

"Astfel, în fiecare seară, în intervalul orar 22.00 – 05.00, angajaţii Serviciului de dezinsecţie din cadrul DDSP Focşani vor stropi zonele amintite cu substanţe împotriva căpuşelor, tânţarilor şi a altor insecte. Facem precizarea că substanţa folosită este Solfac Trio EC 200, are toate avizele sanitare necesare şi nu prezintă niciun pericol pentru sănătatea oamenilor şi a animalelor. Chiar şi în aceste condiţii, facem un apel către focşăneni să evite totuşi locurile amintite după ora 22.00", potrivit Primăriei Focşani.

Vă mai recomandăm:

Direcţia de Dezvoltare pregăteşte  prigoana ţânţarilor şi şoarecilor din Focşani

Marţi seara începe ofensiva asupra tânţarilor şi căpuşelor din parcuri. Care sunt primele zone verzi unde se va acţiona

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite