Curăţenie de primăvară până la Paşte, cu elevi, sportivi şi instituţii subordonate Primăriei Focşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campania de curăţenie a început de luni şi va dura până ȋn Ajunul Sărbătorilor Pascale. Primăria a întocmit şi un grafic al activităţilor.


Primăria Municipiului Focşani a declanşat campania „Curăţenia de Paşte”, împreună cu Direcţia de Dezvoltare Servicii Publice Focşani, astfel că în perioada următoare va acţiona pentru mobilizarea cetăţenilor, a locatarilor şi a agenţilor economici să iasă la curăţenie în zonele unde stau şi îşi desfăşoară activitatea.

Primăria va asigura materialele necesare pentru aceste acţiuni, respectiv unelte, saci, mănuşi.

"Astfel, facem un apel la toate Asociaţiile de proprietari dar şi la agenţii economici să se alăture acestui efort al comunităţii şi să contribuie, ȋn măsura posibilităţilor, la curăţenia oraşului şi la pregătirea sa pentru Sărbătorile Pascale.  Pentru orice nevoie de sprijin, constând ȋn unelte, materiale de protecţie sau utilaje de transport deşeuri, puteţi apela la Direcţia de Dezvoltare Servicii Publice - 0237 225 617 şi Poliţia Locală a Municipiului Focşani - 0237 215 030", potrivit Primăriei Focşani.

image

În acţiune sunt angrenaţi elevi de la licee, sportivi, dar şi angajaţi din instituţiile subordonate Primăriei.

Campaniei i s-a alăturat şi componenţii echipei de handbal ai CSM 2007 Focşani, care au participat marţi la o acţiune de ecologizare a perimetrului din jurul Sălii Polivalente.

Tot marţi, în cadrul aceleiaşi campanii, jucătorii echipei de fotbal ai LPS Focşani au întreprins o acţiune similară la stadionul Milcovul din cartierul Sud, iar elevii Şcolii Postliceale Sanitare "Hippocrate" în zona "8 Martie" de pe Bulevardul Brăilei.

image
Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite