Copiii de la Centrul „Sfânta Maria” din Goleşti au fost în excursie la Marea Neagră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aceştia au petrecut la Mamaia o zi minunata cu valuri, castele de nisip, fotografii, şi mici amintiri.

Pentru ei, marea e speciala in fiecare an. Statul nu gaseste solutii in a le oferi o astfel de vacanta, iar bucuria lor de a ajunge la tarmul Marii Negre e mult mai mare decat a celorlalti copii.

Cuzistii au transformat in traditie aceasta invitatie la mare, caci ultima etapa a proiectului „A doua sansa pentru viata" se incheie de trei ani incoace la fel: o zi la mare pentru tinerii infestati cu virusul HIV.

Doamnele profesoare Teodora Bentz, Loredana Diac si Gabriela Obodariu, care raspund din partea Colegiului National „Al. I. Cuza" pentru acest proiect, au avut grija de toate detaliile, dorind din tot sufletul sa le fie bine prietenilor de la Centru.

Voluntarii cuzisti au gasit fonduri pentru motorina, pachete cu mancare, dulciuri, sucuri, iar DJASPC a pus la dispozitie microbuzul. Exemplul cuzistilor este demn de urmat.

„Nu e atat de greu de oferit o bucurie celor mai putin iubiti de catre destin. Acest gest apropie lumea de normalitate si ne confera sentimentul implinirii, a unui rost pe care, la un moment dat, trebuie sa-l gasim cu totii, voluntari, profesori coordonatori, comunitate", a declarat prof. Loredana Diac.

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite