Caloriferele clienţilor societăţii de termoficare vor "dudui" pe timpul viscolului. Ce măsuri a luat ENET pentru confortul focşănenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii societăţii de termoficare au anunţat astăzi că vor mări temperatura la agentul termic în următoarea săptămână.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis pentru intervalul 05 ianuarie, ora 22:00 – 06 ianuarie, ora 20:00, o avertizare de God Galben. Conform acesteia, fenomenele meteo vor consta în ninsori însemnate cantitativ, dar şi viscol, vântul va avea intensificări cu viteze de 50-70 km/h.

Totodată, se anunţă şi temperaturi scăzute. Conducerea ENET a ţinut să liniştească populaţia, printr-un comunicat de presă, că fenomenele extreme anunţate nu vor perturba activitatea şi va fi asigurat confortul în apartamente.

”Având în vedere fenomenele meteo extreme prognozate pentru următoarele şapte zile (viteze ale vântului ce pot depăşi la rafală 90 km/oră şi temperaturi percepute în jur de - 300 C), SC ENET SA va începe ridicarea graduală a temperaturii agentului termic, astfel încât utilizatorii racordaţi la sistemul centralizat de încălzire să beneficieze de confortul firesc dintr-un oraş civilizat. Datorită faptului că aceste manevre nu se pot face brusc, temperatura resimţită în locuinţe va fi, iniţial, mai mare, urmând să se atingă parametrii optimi treptat, evitând astfel înregistrarea de avarii.  În aceste condiţii, rugăm utilizatorii noştri să aibă înţelegerea necesară pentru a trece cu bine peste această perioadă. Prin intermediul presei vă asigurăm că suntem pregătiţi să intervenim oriunde vor apărea eventuale avarii, pentru a nu fi afectat confortul termic în apartamentele branşate la sistemul centralizat”, se arată într-un comunicat de presă al SC ENET SA Focşani.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite