VIDEO Tânăra de etnie romă filmată când fura dintr-o farmacie, reţinută. Are la activ zeci de furturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Minora a fost reţinută pentru 24 d eore pentru furt calificat
Minora a fost reţinută pentru 24 d eore pentru furt calificat

O minoră de etnie romă a fost reţinută pentru comitearea infracţiunii de furt calificat. Oamenii legii au stabilit că în perioada octombrie-noiembrie a comis cinci furturi. A sustras suma de 5800 de lei, 500 de euro, dar şi un telefon mobil.

Tânăra de etnie romă a fost filmată în anul 2013 în timp ce fura dintr-o farmacie din Craiova. Pe imaginile surpinse de camerele video se vede cum minora a reuşit să fure suma de 700 de lei. Oamenii legii au stabilit atunci că aceasta acţiona împreună cu alţi trei copii după un plan bine stabilit.

VIDEO

Reţinută pentru furt

În perioada octombrie-noiembrie 2015 a săvârşit alte cinci furturi în Craiova, prin care a produs un prejudiciu de 5800 lei, 500 euro şi un telefon mobil. „Patru dintre fapte au fost comise în dauna unor societăţi comerciale, hoteluri sau restaurante, astlfel că minora profita de neatenţia angajaţilor şi sustrăgea sume importante de bani din casele de marcat sau de pe tejghea. De asemenea, în sarcina suspectei s-a reţinut şi un furt din autoturism, comis în noaptea de 02/03.11.2015, de unde a sustras 500 euro, 1000 lei şi un telefon mobil, bunuri care au fost recuperate, minora fiind depistată într-un taxi de poliţişti din cadrul Secţiei 2 Craiova la scurt timp de la comiterea faptei“ , a spus Alin Apostol, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Tânăra de etnie romă a fost reţinută pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, iar  astăzi  dosarul urmează să fie înaintat procurorului de caz cu propunere de  arestare preventivă.
 

 
 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite