VIDEO Procesul lui Marin Condescu va fi judecat la Tribunalul Olt. Preşedintele Clubului Pandurii Târgu Jiu este acuzat de spălare de bani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marin Condescu este cercetat în stare de libertate pentru spălare de bani
Marin Condescu este cercetat în stare de libertate pentru spălare de bani

Magistraţii Curţii de Apel din Craiova au decis astăzi strămutarea dosarului în care Marin Condescu este acuzat de spălare de bani la Tribunalul Olt.

Procuorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj au cerut strămutarea dosarului dintr-un singur motiv: fiica lui Marin Condescu este asistent judiciar la Tribunalul Gorj. Magistraţii Curţii de Apel din Craiova au analizat cererea şi au fost de acord cu strămutarea cauzei la instanţa din Olt, în momentul în care dosarul va fi soluţionat cu trimiterea în judecată a lui Marin Condescu şi Viorel Temelescu.

VIDEO 

Preşedintele Clubului Pandurii Târgu Jiu şi Viorel Tmelescu sunt acuzaţi că  au falsificat trei contracte de cesiune de creanţe şi că au prejudiciat clubul cu peste 2,6 milioane de lei. În motivarea instanţei magistraţii de la Tribunalul Gorj au scris că nu există indicii temeinice pentru a demonstra că cei doi inculpaţi au comis faptele penale de care sunt acuzaţi. „Din probele administrate în cauză de către organul de urmărire penală nu rezultă cu certitudine, neexistând indicii temeinice că inculpaţii au săvârşit fapte de natură penală, de gravitatea celor reţinute în sarcina lor”, se precizează în motivarea deciziei judecătorului Teofil Boncu de la Tribunalul Gorj.

Marin Condescu şi Viorel Temelescu sunt cercetaţi în stare de libertate pentru săvîrşirea infracţiunii de delapidare, fals în înscrisuri, uz de fals şi spălare de bani. Preşedintele Clubului Pandurii Târgu Jiu a declarat în faţa instanţei că este nevinovat.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite