Ştiinţa se încălzeşte cu amatorii în Austria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea Craiova va disputa astăzi, de la ora 19.30, primul amical al stagiului de pregătire din Austria.

Alb-albaştrii îşi încep seria testelor de verificare cu echipa austriacă de liga a IV-a Sport Klub Bischofshofen, meciul urmând să se dispute la Bruck, la 12 kilometri de Kaprun, locul unde sunt cantonaţi oltenii.

În urmă cu un an, Universitatea mai făcea cunoştinţă cu Bischofshofen, însă doar cu localitatea renumită pentru competiţiile de sărituri cu schiurile, Ştiinţa disputând atunci un amical cu englezii de la Notts County (scor 3-2).

Considerând amicalul cu amatorii austrieci mai mult ca o încălzire, tehnicianul Aurel Ţicleanu nu şi-a menajat astăzi elevii, Prepeliţă şi compania având în program şi două antrenamente, dintre care unul la sala de forţă.

„Chiose“ are la dispoziţie pentru diseară tot lotul de jucători, cu excepţia atacantului Alex Piţurcă, care se pregăteşte tot separat din cauza unor probleme medicale mai vechi.

În afară de amicalul cu Bischofshofen, alb-albaştrii vor mai disputa în Austria încă trei teste de verificare, cu Fleetwood Town (Liga a V-a engleză, la 4 iulie), Neftchi Baku (Azerbaidjan, 6 iulie) şi NK Osijek (Croaţia, 8 iulie).

Universitatea se va deplasa apoi în Italia pentru un meci de lux cu Juventus Torino (11 iulie), după care, la revenirea acasă, va mai juca un amical, la Severin, cu Gaz Metan CFR Craiova (17 iulie).

Rezultatul primului amical al oltenilor în Austria îl puteţi afla de pe craiova.adevarul.ro.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite