Solomon către procurori: Ştiu că nu m-aţi închis voi. Le transmit celor care m-au închis că sunt tot pe primul loc în opţiunile craiovenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru prima dată de când a fost arestat, primarul suspendat al Craiovei a lăsat să se înţeleagă că încarcerarea sa este una de natură politică.

Citeşte şi: Solomon: Dacă am să văd că oamenii nu m-au uitat, trebuie să continui mandatul

Pentru prima dată de când a fost arestat, Antonie Solomon a susţinut  în faţa magistraţilor gălăţeni că a fost arestat abuziv şi că este nevinovat, lăsând să se înţeleagă că încarcerarea sa este una de natură politică:

"Ştiu că s-a făcut un sondaj în Craiova şi că sunt tot pe primul loc în simpatia craiovenilor. Aşa că le transmit celor care m-au închis că şi mâine, dacă vor fi alegeri la Primărie, le câştig fără probleme", a spus Solomon, care mai apoi s-a adresat procurorului: "Ştiu că nu dumneata m-ai arestat. Te-au pus alţii", relatează Bulevard TV.

Curtea de Apel Galaţi a decis, miercuri, punerea în libertate a primarului suspendat al Craiovei, Antonie Solomon, decizia fiind definitivă. Pe lângă faptul că nu are voie să ia legătura cu martorii sau inculpaţii din dosar şi nici să exercite funcţia de primar, Solomon nu are voie să părăsească Craiova pe perioada procesului.

Primarul suspendat al Craiovei, Antonie Solomon, a ieşit la plimbare în centrul oraşului, pentru prima oară în şase luni.

"Le mulţumesc craiovenilor, le mulţumesc celor 500-600 de persoane care mi-au scris câtă vreme am stat în arest. Sunt oameni pe care nu i-am văzut niciodată. Nu am vrut să fiu privilegiat în penitenciar. Am dat în scris că vreau să fiu tratat la fel ca toţi ceilalţi. Am stat ca un sac de cartofi în celulă", a declarat Solomon în faţa simpatizanţilor cu care s-a întâlnit ieri în centrul oraşului. 

Cu toate că spune că au fost clipe în care şi-a dorit să moară, să-şi scutească familia de suferinţă, iar pe el de umilinţă, lui Antonie Solomon nu i-a pierit simţul umorului. Ieri, în timp ce primea din partea consilierului local Gheorghe Albăstroiu  "Jurnalul Libertăţii", unde craiovenii i-au scris mesajele de susţinere în lunile de detenţie, a glumit în stilul său caracteristic: "Na-na-na că n-am murit, duşmanii au înnebunit! Nu ştiu cum o fi Iadul, dar pe Pământ am văzut cum e. Eu când vedeam în filmele americane că le pun cătuşile, mă uitam în altă parte".

CITEŞTE ŞI: Patriciu: "Ştiu ce înseamnă să fii pândit, doar-doar să faci o greşeală ca să te inculpe"

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite