Craiova: Directorii de la „Coandă“, DJ-i la balul bobocilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Directorii s-au distrat cot la cot cu elevii
Directorii s-au distrat cot la cot cu elevii

Liceenii de la Henri Coandă au deschis aseară sezonul balurilor bobocilor 2010 din Craiova, printr-un show de zile mari.

Aproape 800 de persoane au participat la cel mai inedit bal organizat vreodată în Craiova. Concursul pentru titlul de miss şi mister a fost cel mai aşteptat moment, adolescenţii întrecându-se în talente şi ţinute. Concurenţa a fost acerbă. Elevii unuia dintre cele mai populare licee din Bănie şi-au folosit imaginaţia la maxim şi au dat tot ce au avut mai bun pentru a impresiona juriul şi publicul prezent.

Surpriza serii a venit însă în jurul orei 22,30, după desemnarea câştigătorilor. Cei doi directori ai liceului, Mihai Dragu şi Marius Tiţa, au apărut costumaţi în DJ şi au mixat live, pentru elevii lor, cele mai în vogă melodii ascultate la mega petrecerile Sensation White, deşi toţi cei prezenţi au crezut că DJ-ii de pe scenă sunt cei anunţaţi: White Team DJ’s. Într-un ropot de aplauze, Dragu şi Tiţa, DJ cu funcţii de conducere, şi-au dezvăluit identitatea şi le-au oferit tinerilor primul album scos de ei special pentru bal. Au urmat momente artistice cu DJ Sava & Raluka, invitaţi speciali la Balul Henri Coandă, aceştia interpretând live cele mai cunoscute melodii.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite