Weekend muzical la Constanţa. Rock cu Iris şi Cristian Minculescu, folk cu Daniel Iancu, blues cu Corneliu Stroe şi Marcian Petrescu, pop cu Smiley

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iris vine la Constanţa Foto Arhivă
Iris vine la Constanţa Foto Arhivă

Constanţa se bucură de muzică bună - rock, folk, blues, pop - în acest weekend, cu o seamă de trupe şi solişti care vor susţine concerte.

Vineri, la ora 21, în trei localuri încep reprezentaţii cu invitaţi speciali şi trei stiluri diferite de muzică. La clubul Doors va răsuna binecunoscutul salut rock „Bună seara, prieteni!“ al lui Cristian Minculescu alături de trupa Iris. „Cea mai de succes voce a rock-ului românesc din toate timpurile, Cristi Minculescu, şi legendara trupă Iris vor urca pe scena Doors pentru un concert memorabil, din care nu vor lipsi hiturile de colecţie, dar şi câteva surprize“, promit organizatorii.

La Cheers Cafe în parcul Tăbăcărie va fi recital folk, cu Daniel Iancu şi Vali Petcu. Iar la clubul Amethyst din clădirea Millenium este eveniment blues, cântat de Corneliu Stroe (tobe), Marcian Petrescu (muzicuţă, voce), Roxana Stroe (chitară, voce), Tibi Duţu (bass). „Marcian Petrescu este în acest moment cel mai bun muzicuţist de blues, rhythm & blues, rock & roll şi country din România. Este unicul muzician român de blues care a reuşit performanţa de a avea ca invitaţi pe albumele sale două nume de legendă din blues-ul american, doi artişti laureaţi cu Premiul Grammy - Sugar Blue şi Charlie Musselwhite“, îl descriu colegii.

Sâmbătă este seara lui Smiley, care are concert cu trupa lui (Marius Pop – chitară, Radu Niculescu – chitară bas, Marcel Moldovan – percuţie, Alex Racoviţă – clape), în clubul Luv al Taniei Budi. Showul începe la ora 23. Programul este continuat de Alexunder Base, Maryo, Smart.

Iar duminica se încheie tot la Doors, cu o seară marca Ducu Bertzi. De la ora 20.30, muzicienii de la Ducu Bertzi & Friends vor împleti piese vechi cu melodii noi, într-un spectacol prezentat ca un „mariaj fericit al geografiei muzicale“, dintre patru artişti din zone diferite ale ţării - Ducu Bertzi (Maramureş), Tavi Iacob (Oltenia), Irina Furdui (Dobrogea) şi Lae Constantin (Moldova).

Pe aceeaşi temă:

Secretele lui Florin Piersic din dosarul Securităţii, pornit de la o femeie. „Păun“, descris de prietenii-turnători: „Nu învaţă rolurile, e unul dintre cei mai mincinoşi”

Descântece din Dobrogea, dezvăluite într-o colecţie de folclor din anul 1880. De ce se temeau cel mai des oamenii


 


 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite