VIDEO UPDATE Scandal între doi tineri în Constanţa. Băiatul care a început conflictul era drogat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sediul IPJ Constanţa.
Sediul IPJ Constanţa.

Un scandal între doi tineri a izbucnit joi seara în municipiul Constanţa. Unul dintre ei l-a înjunghiat pe celălalt cu un ciob de sticlă în zona cervicală. Agresorul era drogat şi a sărit pe geam. Amândoi au fost duşi la spital.

Poliţiştii constănţeni au fost anunţaţi de faptul că joi seara a izbucnit un scandal într-o locuinţă pe strada Bravilor din municipiu. George M., în vârstă de 28 de ani şi George Nicolae U. (23 de ani) se aflau într-o garsonieră. La un moment dat tânărul de 28 de ani şi-a pierdut controlul şi a vrut să sară pe geamul locuinţei aflate la etajul trei. Prietenul său a încercat să-l împiedice, dar George M. a devenit şi mai furios, a luat un ciob de sticlă cu care l-a înjunghiat pe celălalt tânăr în zona cervicală anterioară.

Apoi, agresorul a părăsit în fugă garsoniera, iar când a ajuns la etajul întâi a sărit pe geam. Între timp la faţa locului şi-a făcut apariţia un echipaj al Poliţiei Locale, iar unul dintre poliţişti l-a urmărit, reuşind să-l prindă după câţiva metri. Cei doi tineri au fost transportaţi cu ambulanţele la Spitalul Judeţean Constanţa pentru îngrijiri medicale.

George M. nu s-a liniştit nici la unitatea spitalicească. El a continuat să facă scandal, fiind nevoie ca medicii să-l imobilizeze. Cadrele medicale spun că el se afla sub influenţa drogurilor. Cei doi au fost internaţi în secţia Terapie Intensivă, starea lor de sănătate fiind stabilă.
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au deschis o anchetă în acest caz.

Tânărul care s-a aruncat de la etaj, după ce şi-a înjunghiat prietenul

Vă mai recomandăm:

Tânăr arestat după ce a vrut să-şi omoare fosta iubită. El a înjunghiat-o cu un cuţit de trei ori

Bărbat înjunghiat după o şicanare în trafic
 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite