VIDEO Accident pe podul de la Agigea. Trei maşini implicate, cu patru victime

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pod agigea

Un carambol s-a întâmplat pe podul de la Agigea, care face legătura întreConstanţa şi litoralul sudic. Trei maşini s-au ciocnit, patru persoane au fost înregistrate.

Accidentul a avut loc joi, 8 august, ora 11.15, pe podul de pe DN39 Constanţa-Mangalia, care face legătura între Constanţa şi sudul litoralului.

Podul este intens circulat pe timpul verii, în perioadele de aglomeraţie cozile întinzându-se pe kilometri, de la ieşirea din Constanţa până dincolo de sensul giratoriu de la Agigea. 

Poliţia a transmis că este vorba despre trei autoturism implicate în accidentul care s-a soldat cu rănirea a patru persoane. 

„Astăzi, în jurul orei 11:00,  un barbat, de 36 de ani, a condus un autoturism pe DN 39, banda numărul 2, dinspre Eforie Nord către Constanţa şi, ajungând în zona Podului rutier Agigea, pe fondul neatenţiei în conducere a intrat în coliziune faţă-spate cu un autoturism, condus de un bărbat, de 45 de ani, în aceeaşi direcţie de deplasare. În urma impactului, primul auto a fost proiectat pe contrasens într-un alt autoturism, condus de către un bărbat, de 44 de ani. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorilor din primul şi ultimul auto, precum şi a două pasagere din acesta“, declară Poliţia Constanţa. 

Pe pod s-a circulat alternativ până la degajarea carosabilului, la ora 12.45. 

Accident pe podul de la Agigea Sursa martor ocular

Imagine indisponibilă

Revenim cu amănunte

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite