UPDATE VIDEO Prima declaraţie a lui Adrian Zglobiu, tânărul care l-a scuipat pe Traian Băsescu, la Constanţa. Individul a fost reţinut

0
0
Adrian Zglobiu Captură video
Adrian Zglobiu Captură video

Adrian Zglobiu este şomer şi locuieşte, conform profilului său online de pe o reţea de socializare, în cartierul săracilor din Constanţa, Henri Coandă, ridicat de Radu Mazăre. Totuşi, directoarea Regiei Autonome de Exploatare a Domeniului Public şi Privat (RAEDPP), Mădălina Moţăţăianu, a precizat că bărbatul nu locuieşte şi nici nu a locuit vreodată în cartierul social Henri Coandă.

UPDATE 2.15 Adrian Zglobiu a fost reţinut pentru 24 ore de procurorii constănţeni pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj. 

VIDEO Bărbatul care l-a scuipat pe Băsescu a fost reţinut pentru 24 ore. Adrian Zglobiu: "După ce a vândut o flotă vrea cântece patriotice, poezii?"

Bărbatul a declarat că singurului regret este că nu a emigrat din România.

UPDATE 19.15 Adrian Zglobiu a fost condus de poliţiştii constănţeni la Secţia de Psihiatrie de la Palazu Mare a Spitalului de Urgenţă Constanţa, pentru a fi evaluat psihologic înainte ca oamenii legii să decidă dacă el va fi cercetat în stare de reţinere.

La audieri, Zglobiu a declarat că „nu ştie ce a fost în capul lui“ şi nu îşi aduce aminte de ce l-a scuipat pe preşedinte.

Traian Băsescu a fost scuipat de un bărbat din public, în momentul în care a coborât de pe nava şcoală "Mircea". Imediat, acesta a fost îndepărtat de lângă Traian Băsescu de către cei din Serviciul de Protecţie şi Pază.

Şeful statului a continuat să vorbească aproximativ două minute cu câţiva oameni din mulţimea adunată în terminalul de pasageri al Portului Constanţa, iar apoi s-a urcat în maşină şi a plecat din port.

Poliţia a sesizat Parchetul pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj. Persoana care l-a scuipat pe Traian Băsescu a fost dusă la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa.

El se numeşte Adrian Zglobiu, are 39 de ani şi este şomer. Conform profilului său online, de pe o reţea de socializare, tânărul locuieşte în cartierul sărmanilor din Constanţa, Henri Coandă, ridicat de primarul Radu Mazăre. Mădălina Motătăianu, şefa RAEDPP Constanţa, a declarat, pentru ”Adevărul”, că nicio familie cu numele Zglobiu nu a locuit şi nici nu locuieşte în cartierul social Henri Coandă. 

În urma incidentului, Partidul Mişcarea Populară Constanţa a făcut un protest spontan în faţa sediului PSD din oraş.  

Traian Băsescu a fost scuipat la Constanţa 

Vă mai recomandăm:

VIDEO Traian Băsescu a fost scuipat la coborârea de pe bricul „Mircea“. Povestea navei, după 75 de ani

Ponta, împreună cu Mazăre în cartierul săracilor din Constanţa. Scandare: „Mazăre la Primărie, Băsescu la puşcărie”

VIDEO Radu Mazăre se fereşte de noi acuzaţii din partea anchetatorilor: „Nu mă duc în cartierul Henri Coandă“

Radu Mazăre a fost eliberat sub control judiciar. Îşi petrece Paştele acasă. „Vă aştept de 1 Mai la mare!“

FOTO Vizită la Radu Mazăre, pe vremea când primarul nu era călcat acasă de DNA: „M-au băgat şi la carceră“

Constanţa


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri