UPDATE Corespondenta ProTV Ilknur Pintilie, agresată în timpul unei transmisiuni din Vama Veche (VIDEO/ FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jurnalista Ilknur Pintilie efectua o transmisiune în direct din Vama Veche, moment în care un vamaiot s-a apropiat de ea și a trântit-o la pământ. Transmisiunea a fost întreruptă.  

„Nu îmi dau seama dacă a vrut să facă o glumă sau ce intenție a avut. A apucat-o de picioare și a trântit-o pe burtă. A căzut, iar operatorul a aruncat camera ca să alerge după individ“, au declarat pentru „Adevărul de Seară“ Constanţa martori ai incidentului.

Vezi aici video!

Ilknur Pintilie (31 de ani) este însărcinată în patru luni. Jurnalista a fost nevoită să renunțe la transmisiune, fiind dusă la spitalul din Mangalia pentru un control medical de urgenţă, dată fiind starea ei delicată.

UPDATE Polițiștii s-au autosesizat cu privire la incidentul de pe plaja din Vama Veche căruia i-a căzut victimă jurnalista lknur Pintilie. Comandantul Poliției Mangalia, comisar-șef Nicolae Pescaru, a declarat că din primele cercetări reiese că a fost vorba despre doi agresori care au trântit-o pe jurnalistă la pământ.
„Unul dintre ei și un martor au fost deja aduși la sediul Poliției Limanu pentru audieri. Am cerut și imaginile ca să vedem despre ce este vorba“, a precizat șeful Poliției Mangalia.
În funcție de gravitatea stării jurnalistei, agresorii riscă dosar penal pentru vătămare corporală sau amendă. (Antonia Maer)


Mărturisirea lui Ilknur: „Înaintea unui live, tremură carnea pe mine, sunt la un pas de infarct“


Jurnalista Ilknur Pintilie descrie pe site-ul ProTV starea de spirit pe care o are atunci când trebuie să efectueze o transmisiune în direct.
„Live-urile sunt «specialitatea mea». Deşi limba română are un vocabular foarte bogat, ei bine, nu sunt cuvinte care să exprime starea mea dinaintea unui live. Sunt în sevraj, tremură toată carnea pe mine, la un pas de infarct… Când iese bine sunt mândră de mine, când nu, îmi doresc să mă transform în struţ“, este mărturisirea profesională a lui Ilknur Pintilie, „faţa“ ProTV Constanţa.

Frumoasa jurnalistă a evoluat întâi în presa scrisă locală, apoi s-a afirmat ca imagine a postului ProTV Constanţa. Pe jumătate turcoaică, Ilknur a refuzat în repetate rânduri să părăsească postul local pentru a se transfera la Bucureşti, dorindu-şi foarte mult să rămână la Constanţa. Născută la 17 noiembrie 1979, Ilknur Pintilie se caracterizează ca „un Scorpion «blând», o co-producţie româno-turcă, care îşi trăieşte viaţa ghidat de instincte, de simţiri…“

„Sângele,«oriental», mă face impulsivă, vulcanică, în timp ce «românul» din mine mă aduce, de cele mai multe ori, cu picioarele pe pământ. Aşa am ajuns, de altfel, la PRO TV Constanţa. Am visat că pot face şi eu parte din această echipă şi uite că visul mi s-a împlinit. Ce pot să cred? Sunt un om foarte norocos. Mi-am depus CV-ul într-o zi ploioasă, aşa ca aceea în care m-am născut, acum 26 de ani. Am dat proba în aceeaşi zi, un stand-up, undeva într-un parc din Constanţa. Aveam limba încleştată, nici nu vreau să îmi imaginez cum arata filmarea. Dar iata-mă aici… Lucrez acum într-un mediu profesionist cu o echipă foarte tânără care în scurt timp mi-a devenit familie“, scrie Ilknur în profilul ei profesional din galeria de vedete ProTV.

UPDATE ora 23.00 Mai multe persoane sunt audiate la această oră la sediul Poliției Limanu pentru a fi identificat agresorul jurnalistei însărcinate. „Avem și echipele în teren și încercăm să stabilim cu exactitate cine sunt autorii și din ce grup făceau parte”, a declarat comisarul Adrian Carapcea, șeful Poliției Rurale Mangalia.

Ilknur Pintilie a fost dusă la Spitalul Clinic de Urgență Constanța pentru investigații medicale de specialitate. Medicii au afirmat că starea de sănătate a tinerei este bună, iar fătul este în afară de pericol. Jurnalista va continua să fie ţinută sub observaţie, ca şi evoluţia sarcinii.  

image
image
image
image
image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite