Şoferi pe lista neagră a Poliţiei Rutiere: unul beat a intrat cu maşina în sediul băncii, altul a lovit doi copii pe zebră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi şoferi au dosar penal întocmit de Poliţia Rutieră Constanţa pentru comiterea unor accidente ce puteau avea urmări extrem de grave. Alarmant este faptul că doi dintre ei erau beţi la volan.

Mai mulţi şoferi au dosar penal întocmit de Poliţia Rutieră Constanţa pentru comiterea unor accidente ce puteau avea urmări extrem de grave.

Duminică dimineaţa, Petru D. (27 de ani) din Constanţa a condus un autoturism pe Bulevardul Tomis, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice (0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat). Din cauza neatenţiei în conducere, şoferul a pierdut controlul direcţiei de mers şi la semaforul de la intersecţia cu strada Ştefan cel Mare a intrat pe trotuar, izbindu-se de sediul Băncii ING şi distrugându-i uşa şi geamurile.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto, care a părăsit locul accidentulului, dar a fost identificat ulterior.

Câteva ore mai târziu, Said M. (26 de ani) din Galaţi a condus un autoturism pe şoseaua Constanţa – Hârşova (DN 2a), dinspre Constanţa către Mihail Kogălniceanu şi ajungând la un marcaj pietonal din Ovidiu, a accidentat doi fraţi, B.A.F. (6 ani) şi pe B.A.D. (11 ani), care se angajaseră în traversarea străzii, din dreapta conducătorului auto, pe marcajul pietonal. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a minorului de 6 ani şi vătămarea corporală uşoară a celui de 11 ani.

Tot spre seară, în municipiul Constanţa, Cristian B. (32 de ani) din Bucureşti a condus sub influenţa băuturilor alcoolice (0,51mg/l alcool pur în aerul expirat). Circula pe strada Viena din Constanţa către strada Milano, iar la intersecţia cu strada Lion nu a acordat prioritate de dreapta şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus regulamentar de Mihaela C. (28 ani) din Constanţa. Şoferiţa a fost rănită uşor.

Paradoxal, singurul şofer nevinovat al zilei de duminică este un începător de 18 ani, Vlad C. din Constanţa, care a condus un autoturism pe Bulevardul Mamaia din Constanţa. În dreptul sediului ANAF, el a surprins-o pe carosabil şi a accidentat-o uşor pe Cadrie M. (59 ani) din Constanţa, care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite