REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013 Bilanţul zilei: 29 elevi din Constanţa au fost eliminaţi de la proba C

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Absolvenţii clasei a XII-a au susţinut miercuri, 3 iulie, proba scrisă la Istorie sau proba scrisa la Matematica, la examenul de Bacalaureat 2013. Adevarul.ro publica, miercuri, rezolvarea subiectelor la Bac 2013, pe care le va rezolva şi dezbate împreună cu profesori şi candidaţi la examenul de maturitate.

Examenul de Bacalaureat 2013 a continuat miercuri, 3 iulie, cu proba scrisă la Istorie si cu cea scrisa la Matematica, la care sunt aşteptaţi să participe aproape 7.000 elevi din judeţul Constanţa, înscrişi pe listele de Bac 2013.

Miercuri, 1 iulie 2013, 6.574 de absolvenţi de liceu (6.950 înscrişi) au susţinut proba scrisă obligatorie a profilului, Matematică şi Istorie.

Un număr de 29 de candidaţi au fost eliminaţi pentru fraudă şi tentativă de fraudă (telefoane şi materiale nepermise), astfel: 11 candidaţi de la Liceul Tehnologic „L. Edeleanu” din Năvodari, 4 de la Liceul Tehnologic „C. A. Rosetti”, 3 de la Liceul Tehnologic „Axiopolis” Cernavodă, 2  candidaţi de la Liceul „Concord”, 5 de la Liceul Teoretic „Lucian Blaga”, 1 candidat de la Colegiul Naţional „Kemal Ataturk” din Medgidia, 1 candidat de la Liceul Tehnologic „Gh. Duca” din Constanţa, 1 candidat de la Colegiul Economic Mangalia şi 1 candidat de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” din Bucureşti, serie anterioară. Dintre aceştia, un număr de 26 de candidaţi provin din seria curentă a absolvenţilor de liceu şi 2 candidaţi - din seriile anterioare.

Vedeţi aici rezolvarea subiectelor:

BAC 2013 / Subiectele la Matematică şi la Istorie şi rezolvarea acestora, la Adevărul Live, miercuri, de la 10.45

Vineri, 5 iulie, va avea loc ultima probă din cadrul examenului naţional de bacalaureat, proba la alegere la alegere a profilului şi specializării, Biologie şi Anatomie, Chimie, Informatică, Logică, Informatică, Fizică, Psihologie, Filosofie, Sociologie şi Geografie.

Afişarea rezultatelor va avea loc în ziua de 8 iulie, până la ora 12.00, iar depunerea contestaţiilor se va face în aceeaşi zi, de 8 iulie, între orele 12.00 şi 16.00. Contestaţiile vor fi soluţionate în intervalul 9-11 iulie, urmând ca pe 12 iulie să se afişeze rezultatele finale.

Vă mai recomandăm

REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013 / adevarul.ro publică, miercuri, rezolvarea subiectelor de la proba scrisă la Istorie, la Bacalaureat

SUBIECTE BAC 2013 / Peste 1.000 de elevi din judeţul Constanţa dau miercuri examenul de Bacalaureat la Istorie

REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013 / adevarul.ro publică, miercuri, rezolvarea subiectelor de la proba scrisă la Matematică, la Bacalaureat

SUBIECTE BAC 2013 / Peste 5.900 de elevi din judeţul CONSTANŢA dau miercuri examenul de Bacalaureat la Matematică

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite