Patriotism pe două roţi. De 1 Decembrie, bicicliştii vor împărţi constănţenilor brăţări tricolore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De 1 Decembrie, bicicliştii de la Ciclism Constanţa vor oferi trecătorilor din oraş brăţări tricolore. Ei vor face un tur pe principalele bulevarde ale oraşului.

Toţi cicliştii interesaţi să împartă un strop de patriotism vor avea bicicletele decorate cu drapeluri şi accesorii tricolore, şi vor purta elemente de ţinută tradiţională.

Bicicliştii pleacă la ora 13.00 de la Casa de Cultură şi vor parcurge următorul traseu: Parcul de la Gară - Parcul Primăriei - Parcul Teatrului Oleg Danovsky - Parcul Tomis (Zona Spitalul Mare) - Parcul Tăbăcariei.

„Cu această ocazie dorim să le amintim românilor faptul că fiecare dintre noi purtăm responsabilitatea pentru ţara în care trăim. Atitudinea şi acţiunile noastre de zi cu zi marchează evoluţia noastră ca şi societate”, a spus Ovidiu-Marius Neacşu, unul dintre coordonatorii proiectului.

„Împreună putem da semnificaţie Zilei Naţionale în Constanţa! Ia cu tine panglica tricoloră şi invită un prieten alături de tine!”, sunt îndemnurile organizatorilor la acest eveniment.

Grupul Ciclism Constanţa organizează periodic astfel de evenimente ce reunesc toţi iubitorii de biciclete, promovând ciclismul, mişcarea şi socializarea. 

Unul dintre evenimentele de amploare şi care a devenit deja o tradiţie pentru pasionaţii pedalatului este evenimentul „Joi, seara bicicletelor” ce se desfăşoară de mai bine de un an, în fiecare săptămână.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite