Noile curse de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu încep de la finele lui aprilie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aeroportul Mihail Kogălniceanu din Constanţa

Noi curse regulate externe şi interne vor exista din aprilie, în orarul Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu (AIMK) din Constanţa.

Din 27 aprilie, către Roma, Paris şi Milano vor fi curse cu o frecvenţă de două ori pe săptămână. Din mai se redeschide Bruxelles-ul, cu o cursă pe săptămână. Din iunie, Constanţa va fi legată de Iaşi şi Oradea cu o cursă săptămânală, iar de Timişoara şi Cluj-Napoca - cu o cursă de două ori pe săptămână.

Luna iulie dublează numărul curselor spre Londra - vor fi 4 curse pe săptămână. Tot de 4 ori pe săptămână va fi şi cursa de Istanbul, care-şi păstrează ritmul.

Aeroportul din Kogălniceanu este sigur că programul de zbor va duce la creşterea semnificativă a numărului de pasageri. În primul trimestru din 2017, AIMK a înregistrat un total de 15.503 pasageri, cu 769 mişcăride aeronave (aterizări şi decolări) şi 185 tone de marfă. 

Zborurile interne vor dura, în medie, 40-45 de minute. Preţul unui bilet pe destinaţia internă pleacă de la 90 de lei.

„Preţurile încep de la 90 lei pe rute interne, avem un număr suficient de locuri, iar tariful include pe lângă transportul între Constanţa şi aceste rute un snack, care va fi un sandviş, băuturi răcoritoare oferite gratuit şi un bagaj până la 32 de kilograme care va putea fi înregistra gratuit“, a declarat Tudor Constantinescu, directorul comercial Blue Air. 

Iată orarul plecărilor şi sosirilor curselor aeriene de pe Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu: 

PLECĂRI

image

SOSIRI

image

Pe aceeaşi temă: 

Noul orar al Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu pentru anul 2017

Perioada de glorie a Aeroportului Mihail Kogălniceanu din Constanţa: în anii `70 erau câte 35 de decolări şi aterizări zilnic

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite