Lux și eleganță la Mamaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din această seară, la Grand Hotel Rex din Mamaia are loc Fashiontv Summer Festival, care va include pe lângă prezentări de modă, concursul Miss Fashiontv Summer, precum și o expoziție de produse și servicii de lux (Summer Luxury Show).

Miss Litoral 2010 va debuta în această seară, invitați speciali fiind actorul Armand Assante și Ciro Orsini, impresar Hollywood.

Michael Bolton a sosit aseară în Mamaia. La Poarta 1 au început deja repetiţiile pentru concert

În zilele de 31 iulie și 1 august,  la Mamaia, se vor prezenta colecții semnate de Cătălin Botezatu, Laura Olteanu, Mihai Albu, Clara Rotescu, Ersa Atelier, Cristiana și Izabela Purdescu, Princess by Ana Radu, Ego Men's Fashion Concept, Belgravo, BSB, Insolito, George Hojbota, Wanda's Dream - SUA, Valeria Marini- Italia.

Cătălin Botezatu a împărţit pliante turiştilor din Mamaia

Serile festivalului vor fi dedicate marilor creatori internationali - Valentino, Roberto Cavalli și Alexander McQueen, spectatorii putând urmări filme de prezentare a carierei și creațiilor lor. Invitații speciali ai acestei ediții sunt Valeria Marini și designerul internațional de origine greacă Christoforos Kotentos.

Dansuri pasionale, la malul mării. Festivalul de tango argentinian a început la Mamaia

De asemenea, Fashiontv Summer Awards - gala premiilor în industria turistică de la malul Mării Negre - va avea loc în a treia zi de festival. Vor fi premiate locațiile de pe litoralul Mării Negre unde turiștii se pot bucura de eleganță, rafinament și bun gust, dar și de servicii de calitate.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite