Femeia sfâşiată de câini era angajata unei firme din Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Taniuşa Statchevici (49 de ani), femeia sfâşiată de câini în Bucureşti, era angajata SC Gremlin Computer SRL Constanţa. Reprezentanţii firmei spun că salariata a fost recrutată din evidenţele Agenţiei de Ocupare a Forţei de Muncă.

„Am aflat şi noi de la ştiri ce s-a întâmplat cu salariata noastră, pentru că pe noi nu ne-a anunţat nimeni. Taniuşa Statchievici era angajata punctului nostu de lucru din Bucureşti, la un container de reciclare a deşeurilor şi se îndrepta spre locul de muncă“, a declarat Aurora Olescu, administratorul firmei. „A fost angajată în luna septembrie 2010. Figura în evidenţele Agenţiei pentru Şomaj şi a fost încadrată ca manipulant- gestionar, muncitor necalificat, salariul fiind de 1100 de lei. Voia să muncească, ar fi acceptat orice loc de muncă. Era un angajat foarte serios pe care ne puteam baza. Ne pare foarte rău pentru ce s-a întâmplat şi vom face toate demersurile necesare pentru a ne asigura că va avea o înmormântare decentă“, a declarat Mirela Rotaru, şefa de personal a firmei.

La această oră toţi angajaţii punctului de lucru Bucureşti ai firmei Gremlin Computer au fost chemaţi la sediul Secţiei 18 Poliţie pentru a fi audiaţi. Reprezentanţii societăţii au spus că Taniuşa Statchevici se dusese miercuri dimineaţă să ia în primire noul amplasament al containerelor de deşeuri care doar ce fusese mutat din Sectorul 4 în Sectorul 5, în locaţia pusă la dispoziţie de ADS. Femeia a fost sfâşiată de câinii maidanezi şi a murit azi dimineaţă.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite