Constanţa: Reconstituire la locul crimei săvârşite de adolescentul de 14 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anchetatorii se află acum la locul unde a fost găsit trupul neînsufleţit al lui Gheorghe Bucătariu (38 de ani). Cel care a recunoscut că l-a ucis pe Bucătariu este un adolescent de numai 14 ani - Alexandru Dumitraş.

UPDATE Alexandru Dumitraş a ajuns astăzi în faţa judecătorilor constănţeni, care au emis pe numele adolescentului un mandat de arestare preventivă pentru 15 zile.

UPDATE
Şi fratele victimei a fost prezent la reconstituire. Constantin Bucătariu, de 47 de ani, a spus că a vrut să îl vadă pe cel care i-a ucis fratele. „Criminalul ne-a spus încă de acum câteva zile că nu-l vom mai vedea pe Gheorghe. Nu voi avea linişte până nu voi demonstra că fratele meu nu l-a abuzat sexual pe criminal“, a spus Constantin Bucătariu.

Constanţa: UPDATE Adolescent reţinut sub suspiciunea că şi-a ucis violatorul

„Violatorul în cârje” a scăpat de pedeapsă, dar rămâne în arest. Minora şi-a retras plângerea

Fratele victimei spune că a mai existat o acuzaţie de viol din partea minorului la adresa fratelui său, în urmă cu doi ani, dar că examenele medico-legale au infirmat acest lucru.

Bărbat bătut cu bestialitate şi aruncat într-un beci. Suspectul este un adolescent de 14 ani

Criminalul le-a spus anchetatorilor că a recurs la crimă din pură răzbunare. Se pare că victima ar fi încercat, în urmă cu mai mulţi ani, să îl violeze pe Dumitraş. Copilul nu a trecut peste acea traumă şi şi-a planificat în amănunt răzbunarea.

Mai citiţi:

Iaşi: Copilul care şi-a ucis mama cu ciocanul a atacat îngrijitorii din centrul de plasament

Anchetatorii fac în aceste momente reconstituirea crimei, după mărturisirile adolescentului.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite