Constanţa: Nea Mărin Miliardar se întoarce la mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La hotelul Vega vor fi proiectate în acest weekend mai multe filme prezentate chiar de actorii care au jucat în filmul nea Mărin Miliardar. Scene din această peliculă s-au filmat chiar în incinta acestui hotel.

Vor fi prezenţi regizorul Sergiu Nicolaescu, actorii Draga Olteanu Matei, Stela Popescu şi Sebastian Papaiani şi designerul Doina Levintza, care vor face scurte prezentări înainte ca filmele să ruleze. Ei vor celebra ziua de naştere a regretatului actor Amza Pellea. Diseară, la ora 20.00, este programată  Cafeneaua Actorilor.

Vor fi proiectate filme clasice alb-negru în barul Cinema, de la parterul hotelului, după care are loc o întâlnire cu artiştii la o cafea. Mâine, vor fi proiectate filme în sala de conferinţe a hotelului. Este vorba despre pelicula „Mihai Viteazul“, care începe la ora 14.00, şi filmul „Nea Mărin Miliardar“, programat la ora 17.00.

La ora 21.00, începe cina de gală. Artiştii vor depăna amintiri şi vor spune glume alături de ceilalţi invitaţi. Atmosfera va fi întreţinută cu acorduri de pian, melodiile orchestrei Vega Band şi artista Dalma Kovacs. 

Duminică, la ora 13.00, este programat filmul „Nemuritorii“, la ora 15.00 începe pelicula „Osanda“, iar de la ora 17.00 va rula „Atunci i-am condamnat pe toţi la moarte“.
Biletul de intrare costă 25 de lei. Biletele sunt puse în vânzare la Agenţia de bilete a Teatrului Fantasio, Agenţia de Turism Vega şi la recepţia hotelului.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite