Aurelian are numai 24 de ani şi vrea să trăiască!

0
0

Are doar 24 de ani şi viaţa lui se află în pericol. Este colegul nostru Aurelian Pascariu, care a muncit cu drag, de la început, la librăria şi caravana „Adevărul“ Constanţa. Învăţa şi pentru facultate, dar avea mare nevoie de serviciu pentru a-şi ajuta familia.

A muncit până într-o zi, când a simţit că nu mai rezistă durerii. La Constanţa, medicii l-au tratat de o afecţiune, dar adevărata cauză a răului avea să fie descoperită abia la un spital din Bucureşti. Aurelian avea o tumoare la creier.

A fost operat o dată, apoi încă o dată, şi la stomac. Nu se cunosc încă rezultele analizelor, însă toţi speră că veştile vor fi mai blânde.

Dar Aurelian are mare nevoie de sânge. Colegii de la Constanţa au donat deja pentru el, la fel şi colegii de la Bucureşti.

Dacă puteţi face acest lucru, pentru Aurelian ar conta foarte mult!

Când vă duceţi la centrul de transfuzii, să specificaţi neapărat că donaţi sânge pentru Aurelian Pascariu, tânărul de 24 de ani internat la Spitalul Universitar din Bucureşti.
Să aveţi la voi şi un act de identitate, mâncaţi ceva uşor înainte şi să sperăm că starea de sănătate vă va permite să faceţi un gest atât de nobil!

Noi, colegii lui Aurelian din Adevărul, vă mulţumim deja pentru intenţie!

Constanţa


Ultimele știri
Cele mai citite