VIDEO Imagini de efect filmate cu drona de pe un lot de autostradă care ar trebui finalizat în următoarele şase luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Asociaţia Pro Infrastructura
FOTO: Asociaţia Pro Infrastructura

Asociaţia Pro Infrastructura a realizat o nouă filmare în care prezintă stadiul lucrărilor la lotut Iernut - Cheţani, parte a Autostrăzii Transilvania.

Acest lot de autostradă are o lungime de 17,9 kilometri şi este parte a segmentului Câmpia Turzii - Târgu-Mureş, parte a Autostrăzii Transilvania. Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a dat asigurări luna trecută că lotul Iernut-Cheţani va fi finalizat în acest an.

Practic, segmentul Câmpia Turzii – Târgu Mureş este împărţit în patru loturi. Lotul 1 este situat între Ungheni şi Ogra, având o lungime de 10,1 kilometri, lotul 2 este porţiunea cuprinsă între Ogra şi Iernut, având o lungime de 3,6 kilometri, iar lotul 3, face legptura între Iernut şi Cheţani, cu o lungime de 17,9 kilometri. În sfârşit, lotul 4, Câmpia Turzii – Cheţani are o lungime de 15,6 kilometri.

Două din cele patru tronsoane ale autostrăzii Ungheni – Câmpia Turzii, situate între Ungheni şi Iernut, cu o lungime totală de circa 14 kilometri, au fost date în folosinţă în luna decembrie 2018.

Finanţarea lucrărilor este asigurată în proporţie de 75% prin Programul Operaţional Infrastructura Mare şi restul de 25%, de la bugetul de stat, iar finalizarea lucrărilor este prevăzută pentru sfârşitul acestui an. 

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite