Victorie pentru „U“ Mobitelco în ultima deplasare din sezonul regulat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„U“ Mobitelco BT Cluj a învins marţi formaţia Poli Iaşi, scor 95-80 (43-39), în ultima deplasare din sezonul regulat, contând pentru etapa a 29-a a Diviziei A

Primul sfert al confruntării a fost echilibrat, dar la prima pauză, oaspeţii se aflau deja în avantaj, 20-25. Ardelenii au continuat să domine, dar cu emoţii pe finalurile următoarelor două sferturi, 39-43 şi 60-65. În ultimele 10 minute, Poli Iaşi nu a reuşit să se apropie mai mult, cedând pe teren propriu, cu 80-95.

Cu victoria de marţi, clujenii au acumulat 52 de puncte şi nu mai pot pierde locul secund înaintea intrării în play-off. Prima poziţie este ocupată de campioana CSU Ploieşti, tot cu 52 de puncte, dar un meci mai puţin disputat.

Celelalte partide din cadrul rundei a 29-a vor avea loc miercuri, după programul: BCM U Piteşti-CSU Ploieşti, Steaua Turabo Bucureşti-CSU Atlassib Sibiu, CSM Bucureşti-BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc, CS Otopeni-SCM Craiova, BC Timişoara-CSM Oradea, CSU Cuadripol Braşov-Energia Rovinari şi Gaz Metan Mediaş-BC Mureş.

Sezonul regulat al Diviziei A se va încheia la finalul săptămânii, când este programată etapa a 30-a, după care vor începe partidele din play-off şi play-out.

Marcatori:

Poli Iaşi - Dawson 26 puncte, Kabengele 17, McCcoullough 16, Nicolae 7, Anghel 4, Moscalu 4, Marinkovici 3, Huludeţ 3.

U Mobitelco BT Cluj - Krstanovici 23 puncte, Dykes 16, Thomson 14, Morris 13, Silvăşan 13, Chetreanu 7, Cuici 5, Şanta 2, Corpodean 2.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite