Un poliţist clujean, agresat de un hoţ în secţia de poliţie. Într-o zi de 13

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un poliţist din Cluj a fost agresat în secţia de poliţie de un hoţ   FOTO: Adevărul
Un poliţist din Cluj a fost agresat în secţia de poliţie de un hoţ   FOTO: Adevărul

O patrulă a secţiei 4 de poliţie din Cluj-Napoca a intervenit joi, 13 decembrie, după-amiaza, pe strada Edgard Quinet, din Cluj-Napoca, unde s-a reclamat că doi bărbaţi ar fi încercat să patrundă într-o locuinţă prin forţarea geamului.

Poliţiştii i-au găsit pe cei doi bărbaţi la 150 de metri de strada Edgard Quinet. I-au percheziţionat pe  B. Liviu,  de 24 ani, din Cluj-Napoca şi B. Gheorghe, de 43 ani, din Cluj-Napoca, şi au găsit ranga cu care bărbaţii au încercat să spargă locuinţa situată la parterul unui bloc de pe Edgard Quinet.
Bărbaţii au fost duşi la secţia de poliţie, unde unul dintre ei, B. Liviu, l-a lovit, fără motiv (se arată în comunicatul poliţiei clujene) pe unul dintre poliţişti.

După ce i-au verificat în baza de date s-a descoperit că bărbaţii erau suspecţi într-un alt caz de tentativă de furt din locuinţe.
Cei doi sunt acuzaţi de infracţiunile de ultraj, tentativă furt calificat şi violare de domiciliu. Au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite