Tâlhărie în centrul Clujului, în apropierea Catedralei Ortodoxe. Doi tineri îl ameninţau pe al treilea să le dea telefonul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri de 21 şi 24 de ani au fost prinşi în flagrant când încercau să-i ia cu forţa unui bărbat telefonul mobil. Conflictul dintre cei trei a izbucnit luni seara, 7 septembrie, în jurul orei 19.50, pe strada Ştefan cel mare, în centrul oraşului. Cei doi agresori au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

”Pe 7 septembrie, poliţiştii de la secţia 1 din Cluj-Napoca au identificat şi reţinut, pentru 24 de ore, doi tineri de 21, respectiv 24 de ani, din comunele Apahida şi Dragu, prinşi în flagrant delict în timpul comiterii unei tentative la tâlhărie calificată. În fapt, în jurul orei 19.50, pe strada Ştefan cel Mare din municipiu a izbucnit un conflict spontan între trei bărbaţi. Din primele investigaţii a reieşit faptul că, doi dintre aceştia au încercat deposedarea de un telefon mobil al celui de-al treilea, prin folosirea violenţei şi sub ameninţări”, spune purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Ştefana Moldovan.

Potrivit acestuia, poliţiştii se aflau în zonă şi au intervenit. I-au urmărit câteva zeci de metri pe cei doi tineri şi i-au imobilizat. Poliţiştii au găsit şi ridicat un cuţit rabatabil, abandonat de unul dintre cei urmăriţi, obiect pe care l-ar fi folosit ca să constrângă victima să le dea telefonul mobil.

Victima, un tânăr de 20 de ani din Turda, le-a spus poliţiştilor că nu îi cunoaşte pe agresori.

Cei doi tineri de 21 şi 24 de ani au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentaţi Judecătoriei Cluj-Napoca cu propunere de arestare preventivă.

Mai puteţi citi:

Doi tineri cercetaţi după ce au fost prinşi căutând obiecte de patrimoniu într-o cetate dacică din Alba

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite