Replică usturătoare pentru primarul Emil Boc, după ce a zis că doar leneşii se plâng de traficul din Cluj-Napoca VIDEO

0
0
trafic cluj

Invitat la postul de radio Napoca FM, primarul Clujului a spus că leneşii se plâng de trafic şi că oamenii ar trebui să se trezească mai devreme ca să ajungă la timp unde au nevoie. Afirmaţia lui Emil Boc i-a împărţit în două tabere pe clujeni, iar un fost deputat a venit cu o replică.

Traficul din Cluj a ajuns un real coşmar pentru clujeni, în condiţiile în care ambuteiajele fac ca străzi lungi de doar câţiva kilometri să fie parcurse în două-trei ore, la orele de vârf. 

După ce în ultimii ani a căutat diverse scuze şi s-a încurcat în promisiuni în faţa plângerilor şoferilor blocaţi în trafic, primarul Emil Boc a schimbat placa. Invitat joi, 24 iunie, la unul dintre posturile locale de radio, Napoca FM, fostul premier le-a transmis celor care se plâng de circulaţia anevoioasă că sunt leneşi pentru că nu pornesc mai devreme la drum.

După ce moderatorul i-a spus că a fost cât pe ce să nu ajungă la redacţie şi să facă emisiunea din trafic, Boc s-a dezlănţuit. 

„Când eram student, aveam un coleg care locuia vizavi, şi ajungea la seminar la 8.01, iar profesorul îi spunea că trebuia să plece mai devreme de acasă cu un minut mai devreme, ca să ajungă la 08.00. Asta era regula la noi, la Facultatea de Drept”, a început edilul, moment în care a intervenit moderatorul: „Dar noi trebuie să plecăm de acasă cu trei ore, patru, mai devreme”, a spus acesta.

„Lăsaţi, lenea nu ţine loc de scuze!” a venit replica lui Boc, care a profitat de ocazie ca să-i critice pe clujenii care nu sunt de acord cu construcţia metroului. 

„Cine nu vrea? Problema e ce facem până atunci”, a încercat din nou moderatorul, iar Emil Boc i-a transmis că aşteaptă propuneri şi a sugerat ca oamenii să se îndrepte spre transportul public, fără să spună ce s-ar întâmpla dacă toată populaţia oraşului ar lua cu asalt mijloacele de transport în comun şi cum s-ar rezolva haosul creat atunci.

VIDEO Emisiunea la care a participat primarul Emil Boc

Replică promptă

Fostul deputat Adrian Dohotaru a venit cu o replică pe Facebook, după ce Bioc i-a făcut „leneşi” pe clujenii care plâng de faptul că Primăria Cluj-Napoca nu are soluţii să rezolve traficul. 

„Îţi dai seama că clujenii sunt leneşi în trafic nu doar pentru ca nu se trezesc mai devreme, dar şi pentru că tot staţionează în trafic, în loc să circule. Se vede cu ochiul liber, stau în maşini, se mişcă precum melcul”, l-a ironizat Dohotaru. 

A continuat apoi: „Eu sunt sigur că ar veni din Floreşti la Cluj cu autobuzul, dar e din Floreşti până în Mărăşti autobuz? Exista pistă de biciclete la Someş la nivel metropolitan? Dacă nu există, atunci de ce nu prioritizezi şi anunţi doar concurs de proiecte în 2024, cu finalizare probabilă în 2028?

Sunt coridoare pietonale între cartiere pe Canalul Morii sau între Mănăştur şi centru via campusuri şi în multe alte locaţii ca să renunţi la maşină? Ai discutat cu cei care le propun ca să vezi cum se poate face mai rapid infrastructură alternativă la trafic auto?

Nu sunt fan al centurii, dacă distruge zeci de hectare din Făget, zona de lânga Hoia, Parcul Colina etc, de aceea am cerut tuneluri prin petiţii şi mici trasee alternative, dar să dai vina pe câţiva civici pentru că nu ai infrastructură rutieră, e ridicol!", a scris Dohotaru pe Facebook. 

Vă mai recomandăm şi:

Din isprăvile lui Boc: Pomi plantaţi pe şantier „dispăruţi“ după câteva zile şi arbori puşi în mijlocul trotuarului

 

Cum s-a făcut de râs Emil Boc după ce a plantat copaci în mijlocul trotuarului: „Am fost prins într-o capcană“

Cluj-Napoca


Ultimele știri
Cele mai citite