Răspunsul năstruşnic dat de portarul unui spital ministrului Sorina Pintea, sosită într-o vizită inopinată nocturnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorina Pintea. FOTO: Eduard Enea
Sorina Pintea. FOTO: Eduard Enea

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a decis să facă o vizită neanunţată, într-o seară, târziu, la Spitalul Municipal din Dej. Luat prin surprindere, portarul spitalului a avut o reacţie nostimă.

În timp ce mergea spre casă, la Baia Mare, la începutul lunii aprilie, Sorina Pintea a decis să facă o vizită neanunţată la Spitalul Municipal din Dej, scrie Dejeanul.ro.

Odată ajunsă la spital, în jurul orei 22.00, ea a întâmpinat o problemă la care nu se aştepta. Deşi a recunoscut-o, portarul a refuzat să-i permită accesul, motivând că a sosit în afara orelor de vizită. Reacţia fermă a portarului a amuzat-o pe Sorina Pintea.

„Reacţia cea mai simpatică a avut-o cel de la pază. M-a întrebat nedumerit ce caut în spital, era ora 22.M-am prezentat, i-am spus cine sunt şi i-am spus ca doresc să urc pe o secţie. Mi-a spus «nu cred că puteţi». I-am zis «eu cred că pot». L-am rugat să cheme medicul de gardă, dar nu a mai fost nevoie pentru că tocmai venise un medic care fusese în Urgenţă. Dar a avut o reacţie foarte simpatică, încurcat aşa…«ştiu că sunteţi ministru, dar…eu îmi fac treaba»”, a povestit Sorina Pintea pentru Dejeanul.ro.

Ministrul a spus că a mai făcut o vizită la spitalul din Dej, în vara anului trecut. Şi atunci, la fel ca şi acum, Sorina Pintea s-a declarat mulţumită de ceea ce a găsit acolo.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite