Ghiţă Mureşan, actor într-o reclamă la telefoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ghiţă Mureşan a fost de mai multe ori actor, chiar şi într-un film
Ghiţă Mureşan a fost de mai multe ori actor, chiar şi într-un film

Singurul baschetbalist român care a evoluat în NBA, clujeanul Ghiţă Mureşan, se află în această perioadă la Bucureşti, unde filmează o reclamă împreună cu soliştii Anna Lesko şi Dan Bălan, pentru o companie de telefonie mobilă. Filmările au început în această dimineaţă.

„Cu Dan ne cunoaştem din SUA, am participat şi la emisiuni radio în direct. Filmările vor începe joi dimineaţa şi sper să iasă totul bine. Reclama va fi lansată în 15 februarie, la o zi după ziua mea de naştere, dar eu voi deja în SUA. De ziua mea, în 14 februarie, mă voi afla la Dallas, la All Star Game din NBA“, a declarat Ghiţă Mureşan.

Fostul baschetbalist la „U“ Cluj, de unde a plecat la echipa Pau Orthez (Franţa) şi apoi în NBA, nu se află la prima experienţă de acest fel. Abia ajuns în SUA, în 1993, Ghiţă Mureşan a filmat o reclamă de succes pentru postul TV ESPN, care a câştigat titlul de „Reclama anului“, urmată de cea pentru Snickers, în 1997, ce a fost şi ea aleasă în Top 5 reclame în acel an. Pentru Big Ghiţă a urmat rolul din pelicula My Giant, alături de actorul Billy Crystal, dar şi includerea în videoclipul lui Eminem, „My name is“, în care a jucat rolul unui ventriloc.

Împlineşte 39 de ani

Ghiţă Mureşan va împlini 39 de ani în 14 februarie. După titlul naţional câştigat cu „U” Cluj, în 1992, baschetbalistul de 2.31 metri înălţime s-a transferat la Pau Orthez, de unde după doar un an a fost transferat de Washington Bullets, în NBA, ligă în care a evoluat şase sezoane. În paralel, Ghiţă Mureşan face parte din staff-ul de marketing al Washington Wizzards, iar la Cluj, în fiecare vară organizează un camp gratuit pentru copii.
Foto: Ghiţă Mureşan a jucat în mai multe reclame şi chiar într-un film foto: Arhivă

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite