Doamna Boc se declară mulţumită de notele fiicei sale: „Cezara nu a stat toată ziua în casă să înveţe” GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oana Boc (foto centru), soţia premierului Emil Boc
Oana Boc (foto centru), soţia premierului Emil Boc

Oana Boc, soţia premierului Emil Boc, s-a arătat mulţumită de notele obţinute de fiica sa Cezara, la evaluarea naţională. Doamna Boc a declarat că Cezara va urma un liceu cu profil socio-uman.

Fiica cea mare a premierului României, Cezara Boc, va urma, cel mai probabil, cursurile Liceului Teoretic Gheorghe Şincai, din Cluj-Napoca, acolo unde a absolvit şi ciclul gimnazial.

Miercuri vom merge să ne înscriem. Cezara are înclinaţii înspre socio-uman, aşa că în lista de opţiuni vom trece mai multe licee din Cluj care au acest profil. Prima opţiune va fi Liceul Teoretic Gheorghe Şincai", a declarat Oana Boc, soţia premierului Emil Boc.
 


Fiica lui Emil Boc a obţinut nota 8,10 la matematică, iar la limba şi literatura română a primit 8,55.


Doamna Boc s-a arătat mulţumită de notele obţinute de fiica sa la evaluarea naţională. „Fiicei mele îi place să fie implicată în mai multe activităţi, să iasă cu prietenii, cu colegii. Nu a stat toată ziua în casă să înveţe, aşa că rezultatele au fost aşa cum se aştepta. Examenele nu i s-au părut grele”, a mai spus Oana Boc.

Cezara, fiica cea mare a premierului României, alături de familia sa

Vezi AICI ce medie a obţinut fiica premierului la evaluarea naţională

Cezara a absolvit ciclul gimnazial în cadrul Liceului Teoretic Gheorghe Şincai, din Cluj-Napoca, acolo unde ea doreşte să-şi continue studiile. Premierul României a absolvit tot Liceul Teoretic Gheorghe Şincai, Emil Boc fiind de asemenea prezent la ceremonia de absolvire a claselor a VIII-a, din care a făcut parte şi fiica sa mai mare.

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite