Ciprian Deac, titular la Schalke în înfrângerea de la Lyon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul român Ciprian Deac  a prins prima echipă a lui Schalke 04, în Liga Campionilor, la doar trei săptămâni după ce a ajuns la clubul german

Din păcate, fotbalistul a avut o evoluţie ezitantă, iar echipa germană a pierdut cu 0-1 pe terenul lui Lyon. Francezii au deschis repede scorul, în minutul 20, prin Bastos, iar misiunea le-a fost uşurată de eliminarea lui Howdes, din minutul 38. Ciprian Deac a acuzat din plin şocul titularizării într-o competiţie atât de puternică, mai ales că nu s-a integrat încă în echipă.

Forţat şi de eliminarea lui Howdes, antrenorul Magath l-a schimbat pe Deac cu un minut înainte de pauză. În grupa A, deţinătoarea trofeului, Inter Milano, fără Cristi Chivu care, fiind accidentat, nu a fost nici rezervă, a remizat, 2-2, pe terenul debutantei Twente Enschede, campioana Olandei.

Altă debutantă în competiţie, formaţia turcă Bursasport, a acuzat din plin şocul primului meci în Ligă, încasând o înfrângere zdrobitoarea acasă, 0-4 în faţa Valenciei. Echipa daneză FC Copenhaga a reuşit o victorie preţioasă, scor 1-0, prin golul lui Dame N’Doye, fratele mijlocaşului lui Dinamo.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite