Chris Norman cântă azi la Cluj. Înainte de concert va vizita oraşul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chris Norman, pe aeroportul din Cluj-Napoca FOTO: transilvaniareporter.ro
Chris Norman, pe aeroportul din Cluj-Napoca FOTO: transilvaniareporter.ro

După ce luni, 13 octombrie, Chris Norman şi trupa sa au susţinut un concert la Bucureşti, azi vor cânta pentru clujeni, de la ora 20.00, la Sala Sporturilor. Artistul a sosit pe aeroportul din Cluj ieri după-amiază, în jurul orei 18.00.

Chris Norman revine la Cluj unde susţine azi, 15 octombrie, un concert la sala Sporturilor „Horia Demian“. Artistul şi trupa sa au aterizat ieri după-amiază al Cluj.

Oaspeţii s-au cazat la un hotel de cinci stele din oraş. Artistul a declarat, pe aeroport, că azi ar vrea să facă o plimbare prin centrul oraşului, care i-a rămas în minte din iarna lui 2007, când a venit prima dată la Cluj.

Concertul de la Bucureşti a durat o oră şi jumătate, iar Chris Norman şi band-ul său au făcut un itinerariu printre hituri ale trupei Smokie, piese proprii, dar şi cover-uri după piese rock ale anilor ’70-’80, relatează iconcert.ro.

Concertul din Capitală a început cu o mică întârziere, iar membrii band-ului, Martina Walbeck (clape), Axel Kowollik (chitară bass), Geoff Carline (chitara), Dorino Goldbrunner (tobe) şi Pam MacBeth (voce şi chitara), au intrat pe scenă, pe ritmurile piesei “The Girl Can’t Help It”.

Mai puteţi citi:

VIDEO Trupa U2 va lansa un nou album în 2014

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite