Ucigaşul tinerei din comuna Borcea a fost capturat. Unde se ascundea criminalul care a înjunghiat-o în gât

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Băarbatul care a ucis o tânără a fost capturat FOTO Adevărul
Băarbatul care a ucis o tânără a fost capturat FOTO Adevărul

În mai puţin de 24 de ore, criminalul care a ucis o tânără din comuna Borcea, în a doua zi de Crăciun, a fost capturat de poliţişti. Căutat pentru săvârşirea infracţiunilor de omor şi violenţă în familie, ucigaşul a fost găsit într-o casă abandonastă, unde se acundea de oamenii legii.

În urma complexului de activităţi investigativ operative şi de cercetare penală desfăşurate de peste 120 de poliţişti, sprijiniţi de efective de jandarmi, sub directa coordonare a procurorului de caz şi a conducerii inspectoratului, bărbatul, în vârstă de 28 de ani, căutat pentru săvârşirea infracţiunilor de omor şi violenţă în familie, a fost depistat în extravilanul comunei Perişoru, judeţul Călăraşi, într-o casă abandonată.

Conform anchetatorilor, în seara zilei de 26 decembrie, în jurul orei 20.30, acesta ar fi aplicat mai multe lovituri de cuţit concubinei sale, în vârstă de 21 de ani, la domiciliul acesteia din comuna Borcea, judeţul Călăraşi, provocându-i decesul.

După comiterea faptei acesta a părăsit locuinţa sustrăgându-se cercetărilor. Bărbatul a fost prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi

Nenorocirea s-a petrecut chiar în casa victimei, unde agresorul fusese invitat la petrecerea de Crăciun. 

Părinţii fetei au povestit că fiica lor îl cunoscuse pe băiatul din comuna Perişoru, în urmă cu două săptămâni. L-a invitat la el acasă, iar în timpul petrecerii, în urma unui conflict izbucnit pe fondul consumului de alcool, cei doi s-ar fi luat la ceartă. Martorii spun că au auzit ţipete din camera unde se aflau cei doi, însă nimeni nu şi-a închipuit o asemenea grozăvie.

La scurt timp, tânăra a fost găsită înttr-o baltă de sânge, înjunghiată în gât. Agresorul a fugit imediat de la locul faptei, lăsând-o pe fată să agonizeze. Oamenii legii au ajuns imediat la faţa locului, alertaţi de părinţii victimei. IPJ Călăraşi a deschis o anchetă în acest caz, urmând să stabilească împrejurările în care a avut loc tragedia. Imediat s-au constituit filtre pentru prinderea autorului, însă acesta a fost capturat la câteva ore de la comiterea faptei.

Vă mai recomandăm şi:

O fugă neobişnuită. Peste 200 de turişti britanici şi-au luat tălpăşiţa pe ascuns dintr-o staţiune din Elveţia după ce au fost plasaţi în carantină

Jandarmul care ameninţă un poliţist. Cine era, de fapt, bărbatul care urla că este „ofiţer superior“ VIDEO

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite