Tineri de pe malul Borcei, medaliaţi cu aur şi bronz la Campionatele Europene de Canotaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei  tineri, legitimaţi la Clubul Sportiv Municipal din Călăraşi s-au întors cu 4 medalii, 3 de aur şi una de bronz, de la Campionatele Europene de Canotaj Tinere, U23, din Grecia.

"Aceste rezultate au fost realizate de Mădălina Caşu, Alexandru Chioseaua şi Adriana Ailincăi.

Mădălina Caşu a câstigat titlul european în mod clar, fără nicio problemă, în proba de patru rame, aceeaşi sportivă de aur câştigând titlul şi în proba de opt plus, după o luptă extraordinară.

Reamintim că Mădălina Caşu, în acest an a cucerit şi aurul european la o categorie superioară de vârstă, respectiv la seniori, la Campionatul European de la Lucerna.

La aceeaşo mare competiţie continentală, puternicul Alexandru Chioseaua a obţinut tot medalie de aur, în proba de patru plus unu. O preţioasă medalie de bronz a obţinut minunata Adriana Ailincăi în proba de dublu rame.

Pentru aceste rezultate istorice îi felicităm cu dragoste pe bravii nostri sportivi şi sportive, dar şi pe antrenorii lor, Daniel Bănătţeanu, Eugen Suciu şi Mădălina Buzduga, tot aşa cum îi felicităm şi pe coiechipierii lor de ambarcaţiuni şi pe întreaga delegaţie a României care ne-au făcut tare mândri.

Urmează calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, în 2020, la Regata de la Lucerna, unde le urăm de pe acum spor în pregătire şi succes deplin!", a scris Dumitru Chirilă, directorul CSM Călăraşi, pe pagina sa de socializare.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite