Suspect de furt, capturat cu focuri de armă. Pentru prinderea bărbatului au fost mobilizaţi poliţişti din două judeţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia din două judeţe a participat la capturarea suspectului FOTO Adevărul
Poliţia din două judeţe a participat la capturarea suspectului FOTO Adevărul

Un bărbat din Constanţa, bănuit că a furat o autoutilitară a fost prins la scurt timp de poliţiştii călărăşeni. Suspectul a fost capturat cu focuri de armă.

„Luni, în jurul orei 15.30, ca urmare a unei sesizări făcute de un bărbat de 35 ani, din comuna Jegălia, judeţul Călăraşi, cu privire la faptul că i-a fost sustrasă maşina, poliţiştii călărăşeni s-au mobilizat şi, în urma colaborării cu poliţiştii din Ialomiţa, s-a reuşit imediat identificarea în trafic a vehiculului”, a precizat subcomisar de poliţie Ramona Tudor, purtător de cuvânt al IPJ Călăraşi.

Urmărit până la Feteşti

Poliţiştii au pornit în urmărirea maşinii pe raza comunei Borcea, autoutilitara ajungând în municipiul Feteşti. Aici, poliţiştii ialomiţeni au instituit două filtre rutiere şi au fost nevoiţi să tragă şase focuri de armă, dintre care cinci în autoturism, reuşind oprirea autoutilitarei sustrase şi prinderea bărbatului bănuit. Bărbatul a fost identificat de poliţişti, preluat şi condus pentru cercetări la sediul IPJ Călăraşi.

„În continuare, se desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor comiterii faptei. Prejudiciul a fost recuperat de poliţişti, iar în urma acţiunii nicio persoană nu a fost rănită”, susţin anchetatorii.

Vă recomandăm şi:

Descinderi la cei mai periculoşi hoţi din judeţul Călăraşi, la Sohatu. 29 de percheziţii la suspecţi de jafuri şi tâlhării

Afaceri cu legume şi fructe prin firme fantomă. Patru percheziţii la suspecţi

Evaziune fiscală. Patru suspecţi, reţinuţi de poliţişti pentru afaceri cu tutun

Persoane suspectate de evaziune fiscală, căutate de anchetatori. Peste 40 de percheziţii care au loc în Bucureşti şi şase judeţe din ţară

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite