Situaţia critică pe DN4 Bucureşti-Olteniţa. 60 de maşini, blocate în zăpadă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

DN 4, Bucuresti - Olteniţa este blocat din cauza viscolului. Conform Prefecturii Călăraşi sunt probleme între kilometrii 12 - 60 +350.

În trafic au fost blocate 60 de maşini, iar salvatorii fac eforturi pentru a duce oamenii la adăpost. De asemenea, o femeie însărcinată se află într-una din maşinile prinse în zăpadă la Frumuşani. Femeia gravidă aflată într-un autoturism blocat vineri pe DN4 Bucureşti - Frumuşani a fost preluată de un echipaj SMURD cu medic, informează Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov. Potrivit sursei citate, pe sectorul de drum menţionat se află 50-60 de autoturisme blocate. La faţa locului se află un utilaj de deszăpezire şi echipaje de poliţie. Pe aceeaşi secţiune de drum, un microbuz a căzut într-un şanţ, însă nu s-au înregistrat persoane rănite.

La faţa locului au mai fost trimise două echipaje SMURD, o autospecială de stingere, o autospecială pentru victime multiple şi a fost solicitat sprijin din partea Rescue 4x4, un serviciu de salvare şi recuperare a vehiculelor imobilizate oferit gratuit de Asociaţia Salvatorilor Voluntari 4x4.

Probleme din cauza vremii nefavorabile au fost şi pe DN3, însă circulaţia a fost reluată. Se circulă în condiţii de iarnă pe DN3 Bucureşti-Fundulea-Lehliu Gară.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite