Jandarmii, în misiuni  la sfârşitul săptămânii. La ce manifestări vor asigura ordinea publică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest sfârşit de săptămână, efective de jandarmi din Călăraşi, în cooperare cu poliţişti, pompieri şi Poliţia Locală, vor fi angrenate în mai multe misiuni de asigurare a ordinii publice la evenimentele sportive şi cultural-artistice organizate în zona de responsabilitate.

Astfel, astăzi, 17 mai, începând cu ora 14.00, în zona Stadionului ,,Vasile Enache” din comuna Modelu, jandarmii călărăşeni împreună cu efective de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Constanţa vor avea în vedere desfăşurarea în condiţii de siguranţă a meciului de fotbal dintre echipele ACS Înainte Modelu şi FC Rapid Bucureşti, în cadrul Ligii a 3-a, etapa 29.

În zilele de 18 şi 19 mai vor fi asigurate măsurile de ordine publică la evenimentele organizate de către autorităţile locale cadrul mainfestărilor cultural-artistice intitulate ,, Zilele Comunei Modelu”.

Tot în acest week-end, în perioada 17-19 mai, oamenii legii vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică la manifestările cultural-artistice desfăşurate în municipiul Călăraşi, în cadrul Festivalului Concurs Naţional de Interpretare a Muzicii Uşoare Româneşti ”Flori de Mai”. De asemenea, jandarmii călărăşeni vor veghea la desfăşurarea în condiţii de siguranţă a evenimentului AgriPlanta – RomAgroTec – expoziţie agricolă, organizat în localitatea Fundulea, în perioada 16-19 mai.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite