Investiţii cu sprijin european. Începând cu 28 martie se depun cererile de finanţare pentru microîntreprinderi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cererile de finanţare se depun începând cu 28 martie FOTO Adevărul
Cererile de finanţare se depun începând cu 28 martie FOTO Adevărul

Cererile de finanţare pentru microîntreprinderile care doresc să realizeze investiţii cu ajutorul fondurilor nerambursabile alocate prin Programul Operaţional Regional 2014 – 2020, Prioritatea de investiţii 2.1 se depun în perioada 28 martie-1 aprilie.


Conform calendarului lansărilor apelurilor de proiecte, aplicanţii vor putea depune cereri de finanţare prin Prioritatea de investiţii 2.1 începând cu perioada 28 martie – 1 aprilie 2016. Bugetul previzionat la nivel naţional pentru acest apel de proiecte este de 199 milioane de euro.

Contribuţii de 90%

“Contribuţia programului pentru investiţiile private este de 90%, în limita a 200.000 de euro (sau 100.000 de euro pentru firmele care efectuează transport rutier de mărfuri pentru terţi sau contra cost). Menţionăm că această finanţare nerambursabilă se supune regulii ajutorului de minimis”, a anunţat ADR Sud Muntenia.

Decizia privind introducerea contribuţiei obligatorii a beneficiarilor de 10% din cheltuielile eligibile la finanţarea proiectelor aferente Priorităţii de investiţii 2.1 a fost luată la începutul lunii martie, în cadrul şedinţei Comitetului de Monitorizare a Programului Operaţional Regional 2014 – 2020.
 

Vă recomandăm şi:

Inspecţii în teren. ADR Sud Muntenia a deschis caravana proiectelor finanţate cu bani europeni

Seminar la ADR Sud Muntenia. Programul Operaţional Regional, cheia dezvoltării comunităţilor defavorizate

Şefii ADR Sud Muntenia, instituţie care gestionează bani europeni, trimişi în judecată pentru abuz în serviciu

CălăraşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite