Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă: 179 de călărăşeni s-au vindecat de COVID-19

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din cele 295 cazuri confirmate pozitiv cu COVID-19 (13 cazuri în ultimele 24 de ore), 179 au fost declarate vindecate şi 16 persoane au decedat, a anunţat Comitetul Judeţean pentru Situaţii de urgenţă. În carantină la domiciliu sunt 223 de persoane, 12 persoane sunt în izolare la domiciliu şi 83 de persoane în izolare instituţionalizată (internate).

Forţele de ordine constituite din poliţişti, jandarmi şi poliţişti locali au efectuat în continuare acţiuni privind ordinea şi siguranţa publică în contextul prevenirii şi combaterii răspândirii noului coronavirus, cât şi pentru descurajarea faptelor de natură contravenţională. 

Echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Barbu Ştirbei al judeţului Călăraşi efectuează zilnic acţiuni de informare preventivă în localităţile judeţului, iar cadrele Inspecţiei de Prevenire desfăşoară activităţi de îndrumare şi control la operatori economici şi instituţii publice în vederea respectării măsurilor prevăzute de lege.

Vă rugăm să respectaţi măsurile stabilite de autorităţi în perioada stării de alertă, distanţarea fizică şi măsurile de igienă recomandate de specialişti, transmit autorităţile din judeţul Călăraşi.

Vă mai recomandăm şi:

Grupul de Comunicare Strategică: 147 de cazuri cu COVID-19, în judeţul Călăraşi

Cum să nu aduci coronavirusul acasă. Opt reguli esenţiale pentru salvatori

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite