Călăraşi: Aleşii locali fac Revelionul în familie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Nicolae Dragu(stânga) va petrece alături de cei dragi
Primarul Nicolae Dragu(stânga) va petrece alături de cei dragi

Primarul şi şefii celor mai importante instituţii din oraş nu pleacă nicăieri de Revelion. Autorităţile locale petrec sărbătorile de iarnă în familie. Mulţi dintre aleşii oraşului sau cei care au funcţii de conducere la diferite instituţii preferă să rămână în oraş pentru a petrece acasă cu familiile.

Edilul oraşului, Nicolae Dragu, rămâne acasă împreună cu familia şi spune că face acest lucru de dragul celor patru nepoţi pe care îî consideră cele mai importante persoane din viaţa sa. „Nu plec din oraş, prefer să rămân acasă cu familia mea şi nepoţii mei. Pentru că sunt primar nu pot să-mi las oraşul, deoarece locuitorii reprezintă tot o familie pentru mine. Am primit multe invitaţii, dar nu le pot onora, pentru că este posibil să fie nevoie de mine în oraş“, a declarat Nicolae Dragu.

Nici subprefectul nu e hotărât

Nici subprefectul Nicolae Miu nu are planuri de vacanţă. Cel mai probabil, Revelionul o să-l petreacă la un restaurant din oraş. „În fiecare an am petrecut alături de familie. Aş fi plecat de Revelion la munte, dar nu ştiu cum va fi vremea şi mai bine râmân în oraş. Încă nu sunt foarte hotărât, dar cred că voi merge să sărbătoresc noaptea dintre ani la un restaurant“,  a declarat Nicolae Miu.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Călăraşi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite