Alegeri parlamentare 2016. Roxana Natalia Paţurcă, profa de contabilitate, surpriza PSD Călăraşi pentru Senat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alegeri parlamentare 2016 Călăraşi. La 37 de ani, Roxana Natalia Paţurcă, originară din judeţul Neamţ, dar stabilită pe malul Borcei, a ajuns în Parlament. Activă în PSD din 2003, tânără şi-a văzut visul cu ochii: este senator de Călăraşi, după ce partidul din care provine a provocat-o să intre în bătălia electorală, prima pe lista la Senat.


Alegeri parlamentare 2016 Călăraşi. Roxana Paţurcă este profesor de finanţe-contabilitate la Colegiul Economic din Călăraşi, iar de-a lungul timpul a fost implicată în numeroase acţiuni sociale. Este căsătorită, dar nu are copii. A intrat în politică pentru a continua tradiţia familiei şi s-a implicat atât de mult, încât nu a mai putut da înapoi.

“Am început activitatea politică în cadrul organizaţiei PSD Călăraşi, în anul 2003 şi, de atunci, am ales să rămân fidelă acestui curent. Mă regăsesc în doctrina social-democrată, această orientare fiind una de familie. Călăraşiul este casa mea, aici m-am maturizat politic, aici vreau să trăiesc şi, pentru oamenii de aici, îmi asum responsabilitatea unui mandat caracteristic mie: bazat pe muncă, ambiţie, decenţă, forţă şi determinare.”, spunea recent într-un intervin Roxana Natalia Paţurcă. Activitatea sa în cadrul PSD Călăraşi nu a fost trecută cu vederea în ultimii ani, astfel că, în această toamnă şefa Organizaţiei Judeţene Femeilor Social-Democrate a fost pusă pe lista pentru alegerile parlamentare.

Alegeri parlamentare 20156 Călăraşi. "Sunt conştientă de sacrificiile pe car ele voi face"

“Poziţia mea de senator va fi una benefică judeţului, indiferent de afilierea politică a reprezentanţilor localităţilor din teritoriu. Pentru că voi reprezenta acest judeţ  în Senatul României, gândurile şi proiectele mele vor merge către acesta. Voi fi un senator ales de către electoratul călărăşean şi voi reprezenta interesele judeţului şi ale locuitorilor, în mod echidistant”, spunea tânăra înainte de alegeri.

Despre intrarea în politică, Roxana Paţurcă spune că a făcut-o din pasiune, dar şi din dorinţa de a schimba vieţile celor din jur. “Personal, am ales acest drum din pasiune. Pentru mine, politica a început ca o activitate extraşcolară, devenind pe parcursul anilor o importantă parte a vieţii mele. Sunt conştientă de sacrificiile pe care le voi face, dar sunt dispusă să îmi schimb viaţa doar pentru a putea ulterior să schimb şi vieţile călărăşenilor. Până acum nu am găsit provocarea care să mă determine să dau înapoi şi indiferent de obstacole ştiu că sunt pregătită să le depăşesc cu brio”, spunea tânăra înainte de alegeri.
 

Vă recomandăm şi:

Rezultate alegeri generale 2016 în judeţul Călăraşi. PSD, votat de 52% dintre alegători, PNL a obţinut 29%

Listele definitive pentru alegerile parlamentare. Cine sunt candidaţii care intră în lupta electorală de la Călăraşi

Lista PSD Călăraşi pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Cine se află pe locuri eligibile

Alegeri parlamentare. PMP Călăraşi deschide lista la Senat cu un medic

Cine conduce primăriile din judeţul Călăraşi. Lista câştigătorilor de la alegerile locale 2016

Oamenii lui Traian Băsescu, pe listele PMP Constanţa: Robert Turcescu, Dorel Onaca, Magda Bistriceanu

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite