A fost aprobată construirea a trei creşe în judeţul Călăraşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În judeţul Călăraşi se vor construi 3 creşe noi FOTO Adevărul
În judeţul Călăraşi se vor construi 3 creşe noi FOTO Adevărul

Judeţul Călăraşi va avea trei creşte noi, două în municipiul de pe malul Borcei, şi una la Olteniţa. Ministerul Dezvoltării a aprobat, marţi, 2 noiembrie, construirea a 43 de creşe în România

"A demarat Programul naţional de construcţie de creşe noi al Guvernului. Ministerul Dezvoltării a aprobat primele 43 de creşe, dintre care două în municipiul Călăraşi şi una în municipiul Olteniţa. Ordinul Ministrului Dezvoltării a fost semnat astăzi, astfel că pot demara procedurile de achiziţie publică ale lucrărilor.  Cele două creşe din municipiul Călăraşi se vor construi în cartierul Mircea Vodă şi în cartierul de Tineri. Finanţarea construcţiei creşelor este asigurată, în proporţie de 100%, de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei", a anunţat pe pagina sa de socializare senatorul de Călăraşi Ciprian Pandea.

Consilierii locali din Călăraşi a aprobat la sfârşitul lunii septembrie proicetul de hotărâre privind predarea amplasamentului către CNI pentru demararea lucrărilor. Autorităţile locale se obligă să elibereze terenul de construcţiile existente şi să îl întreţină pentru o perioadă de minimum 15 ani.

Vă mai recomandăm şi:

Anul şcolar se deblochează. Ce îi aşteaptă pe elevi din 8 noiembrie

SURSE Excluderea lui Orban din PNL, cerută în şedinţa de BEx. Ce lideri liberali vor îndepărtarea fostului şef al PNL

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite