VIDEO Victor Ponta: Până când Băsescu termină campania, o să iau eu ca vicepreşedinte CSAT toate deciziile importante

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta, prezent la Buzău
Victor Ponta, prezent la Buzău

Aflat la Buzău în vizită electorală, Victor Ponta s-a arătat dezamăgit de dialogul pe reţelele sociale dintre Traian Băsescu şi Dmitri Rogozin pe tema închiderii spaţiului aerian al României pentru oficialul rus. Ponta a afirmat că el va lua toate deciziile importante în calitate de vicepreşedinte al CSAT, spunând că preşedintele Traian Băsescu este ocupat să facă campanie electorală alături de Elena Udrea.

"Preşedintele, dacă ar fi fost în Bucureşti sau ar fi fost interesat, ar fi trebuit să ia decizia (de interzicere a survolului), dar era în Arad, în campanie cu doamna Udrea. Până pe 25 mai, când termină campania, o să iau eu ca vicepreşedinte CSAT toate deciziile importante şi mi le asum", a spus Ponta, luni, la Buzău. 

Acesta a spus, în contextul zborului interzis vicepremierului rus Dmitri Rogozin, că ”România va impune respectarea tuturor deciziilor UE şi NATO privind interdicţia de a intra sau de a tranzita teritoriul României pentru persoanele aflate pe lista persoanelor indezirabile”.

Cât priveşte discursul electoral, pentru care a venit la Buzău, Victor Ponta a transmis, la întâlnirea cu alegătorii, că se vede în turul doi la prezidenţiale, concurând împotriva Elenei Udrea. "Chiar mi-aş dori ca doamna Udrea să candideze la prezidenţiale ca oamenii să aibă în faţă modelul Băsescu în formă feminină cum ar fi Băsescu cu barbă", a explicat Victor Ponta.

Acesta a cerut susţinătorilor săi de la Buzău să se pronunţe cu cine ar vota "dacă în turul doi o să mă confrunt cu o doamnă de aici din Buzău". Cei peste 500 de participanţi la mitingul PSD au răspuns cu scandări "Jos Udrea" şi "Ponta preşedinte".

Victor Ponta le-a cerut susţinătorilor Alianţei PSD-UNPR-PC să fie uniţi pentru că ”Băsescu-Udrea-Boc sunt pe cale să reînvie”.

BuzăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite