VIDEO O vacă dispărută a fost căutată cu drona unui localnic de către poliţiştii buzoieni. Ce s-a întâmplat cu animalul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Costeşti, care şi-a pierdut vaca pe câmp, a cerut ajutorul poliţiştilor pentru găsirea animalului. Fiindcă locul era greu accesibil, pentru recuperarea vacii dispărute oamenii legii au apelat la un localnic dintr-o comună învecinată, care avea o dronă. Din păcate, vaca a fost găsită moartă în apropierea unui canal.

Un bărbat din satul Costeşti, judeţul Buzău, a fost nevoit să apeleze la ajutorul Poliţiei, după ce vaca pe care o avea la păscut pe islazul satului a dispărut în weekend. Oamenii legii au scotocit zona timp de o zi, însă fără niciun rezultat. 

Pentru că locul era greu accesibil, poliţiştii au cerut ajutorul unui localnic dintr-o comună învecinată, care a folosit o dronă pentru a căuta animalul.

Căutările nu au durat prea mult, deoarece animalul a fost reperat cu ajutorul imaginilor surprinse de dronă, undeva in apropierea unui canal, acolo unde vaca a căzut, cel mai probabil, rupându-şi gâtul. 

Bărbatul a fost nevoit să vadă cu ochii lui cum bietul animalul zăcea mort, la doar câţiva paşi de locul in care fusese adus la păscut.

”Păţania bărbatului din Costeşti ar trebui să le dea de gândit şi poliţiştilor, care ar putea rezolva mult mai uşor, cu ajutorul dronelor, anumite cazuri de dispariţie”, spune autorul postării pe pagina comunei Smeeni.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite