VIDEO O tânără a fost filmată în timp ce abandona patru căţeluşi pe stradă, iar acum este căutată de poliţie. Ce pedeapsă riscă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A coborât din Mercedes pentru a lăsa un sac cu patru căţeluşi lângă un gard după care şi-a văzut de drum. Acum, tânăra care a fost înregistrată de o cameră de supraveghere este căutată de poliţie pentru a fi trasă la răspundere, întrucât a abandonat animalele pe domeniul public. Nu sunt deloc izolate astfel de cazuri, spun reprezentanţii societăţii de ecarisaj din Buzău.

Un tânăr din Buzău a descoperit puii de câine pe trotuarul străzii Vasile Golea. Potrivit lui Bogdan G., căţeii ieşiseră dintr-un sac de rafie şi scheunau, probabil de foame. După ce au vizionat înregistrarea de pe sistemul de supraveghere al magazinului său, şi-a dat seama că puii fuseseră abandonaţi de o domnişoară care a coborât dintr-un Mercedes. Se vede cum persoana iese din autoturism, lasă un obiect alb lângă un gard după care îşi vede de drum. 

Câţiva copii se apropie, par că se minunează de ceea ce văd, după care pleacă. Căţeii au fost abandonaţi în după-amiaza zilei de duminică. Bogdan i-a luat în casă, le-a dat să mănânce, apoi i-a predat luni dimineaţă unui echipaj de ecarisaj. ”Este vorba despre un abandonul unor căţei iar cu ajutorul imaginilor Poliţia Locală va identifica pe cel sau cei care se fac vinovaţi. Sunt multe cazurile în care unii iubitori de animale adoptă căţei după care îi eliberează în teritoriu”, spune Emil Paraschiv, şeful serviciului de ecarisaj.

Potrivit acestuia, abandonul căţeluşilor este infracţiune şi se pedepseşte cu amendă penală sau trei luni de închisoare. 

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite