VIDEO Întrecere de tir între jurnaliştii buzoieni, de Ziua Jandarmeriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
jandarmi

Jurnaliştii buzoieni au abandonat scrisul, filmările şi documentările, pentru câteva ore, pentru a se întrece în cadrul Cupei Presei la Tir, competiţie organizată de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Buzău. Întrecerea a fost animată, la competiţia bărbaţilor, cei mai buni trăgători fiind departajaţi la doar un punct. Evenimentul a fost organizat cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române.

Anul acesta, concursul de tir organizat de jandarmii buzoieni s-a bucurat de un mare interes printre jurnalişti. Peste 30 dintre ei au încercat să-i convingă pe oamenii legii că ştiu să mânuiască nu numai condeiul ori camerele de filmat, ci şi armele de foc. S-a tras cu pistolul mitralieră calibru 7,62 milimetri, cu câte zece gloanţe, la o ţintă aflată la o distanţă de 50 de metri.

Competiţia bărbaţilor a fost câştigată de Adrian Bonciu, corespondent Antena 3, iar la fete, pe primul loc s-a clasat Elena Stoica, de la cotidianul Opinia.

La final, jandarmii buzoieni de la serviciul de intervenţie rapidă au oferit un exerciţiu demontrativ. Câştigătorii competiţiei de tir a jandarmilor au primit din partea organizatorilor medalii şi diplome.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite