VIDEO Deputatul ALDE Adrian Mocanu a lovit o femeie cu maşina. Martorii: deputatul a trecut pe roşu. Mocanu: pietonul e de vină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mocanu
Adrian Mocanu

Deputatul ALDE Adrian Mocanu a accidentat cu autovehiculul său de teren o tânără de 26 de ani care traversa pe o trecere de pietoni din Buzău. Victima şi câţiva martori susţin că deputatul a trecut pe roşu. Mocanu, dimpotrivă, afirmă că pietonul traversa neregulamentar. Parlamentarul a rămas fără permis de conducere.

UPDATE Poliţia a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului. Dosarul va fi declinat Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Conform declaraţiei martorului care a anunţat evenimentul la 112, un poliţist local, dar şi victimei, conducătorul auto ar fi trecut pe culoarea roşie a semaforului. 

De partea cealaltă, deputatul Adrian Mocanu a declarat poliţiştilor că avea verde la semafor.

Deputatul a urcat-o pe tânără în maşina proprie şi a dus-o la spital, fără a mai aştepta venirea ambulanţei şi a echipajelor de poliţie.

Acum tânăra se află în UPU pentru a fi investigată, iar Mocanu a rămas la spital, spune el, pentru a se interesa de soarta victimei.

buzau
Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite