VIDEO Buzău: PSD şi-a lansat candidaţii pentru toate primăriile din judeţ, separat de PNL

0
0

Ieri, la Buzău, PSD şi-a lansat candidaţi proprii la primării şi liste separate de consilieri locali. Singurele localităţi în care sunt candidaţi comuni sunt municipiul Buzău, comuna Valea Salciei şi comuna Cislău. La lansarea canddaţilor PSD a fost prezent şi candidatul pentru şefia CJ , preşedintele în exerciţiu Victor Mocanu, care s-a autosuspendat din PSD şi candidează ca independent.

În Sala Sporturilor au răsunat discursuri motivante şi înverşunate din partea social-democraților, împotriva partenerilor de alianţă care fac jocuri murdare.

Preşedintele organizaţiei judeţene a PSD, primarul în exerciţiu, Constantin Boşcodeală, a confirmat prin luarea sa de cuvânt injustiţia care s-a făcut, spune el, la Buzău prin nominalizarea candidatului propus de PNL, senatorul liberal Cristi Bîgiu.

Deşi este independent , Victor Mocanu, cel care luptă pentru un al treilea mandat în fruntea administraţiei judeţene, a deschis evenimentul de lansare a candidaţilor cu un discurs plin de patimă şi revoltă la  adresa celor care au aruncat în luptă o clonă tocmai pentru a-i scădea şansele de câştig.

La lansarea candidaţilor PSD la Buzău au fost perzenţi în Sala Sporturilor circa două mii de membri de partid. Veta Biriș și Nemuritorii au fost artiștii care au încheiat festivitățile de lansare.

Mai multe - Buzău

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite