Trei adolescenţi au tâlhărit un bărbat din Râmnicu Sărat care le putea fi bunic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Un bărbat din Râmnicu Sărat a fost tâlhărit la scurt timp după ce a ieşit dintr-un local, unde cheltuise o sumă mare de bani pe băutură. Victima a fost urmărită de trei adolescenţi care au atacat atunci când au ajuns într-un loc mai ferit al oraşului.

În noaptea de 15 spre 16 ianuarie, un râmnicean de 68 de ani a sesizat prin apel la 112 că la miezul nopţii ar fi fost lovit de persoane necunoscute şi i-ar fi fost sustrasă suma de 2.000 lei.

La faţa locului s-au deplasat imediat poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Poliţiei municipiului Râmnicu Sărat, fiind demarate verificări pentru identificarea şi prinderea agresorilor.

Principalii bănuiţi de comiterea faptei sunt trei tineri, de 16, respectiv 17 ani, doi din Râmnicu Sărat şi unul din Brăila. 

În noaptea respectivă râmniceanul ar fi stat un interval de timp într-o unitate comercială, unde cheltuise mai multe sume de bani, locaţie în care au fost prezenţi şi cei trei tineri. 

La plecare, bărbatul a fost urmărit de bănuiţi şi, prin acte de violenţă, ar fi fost deposedat de către aceştia de suma de 2.000 de lei.

În urma probatoriului administrat de poliţişti, faţă de tânărul de 16 ani din Brăila a fost dispusă măsura arestării, urmărirea penală fiind continuată faţă de cei trei bănuiţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată. Prejudiciul a fost recuperat şi cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite